Menu

Cum se face videochat de acasa

Postat pe
Cum se face videochat de acasa

Te-ai gandit vreodata ca ai putea face bani avand un program flexibil? Sa lucrezi de acasa sau de oriunde te- ai afla, cu doar o conexiune la internet si o camera web?

Cum poti colabora de acasa cu noi:

 • Noi iti vom oferi suport tehnic si te vom initia in activitatea ce urmeaza sa o desfasori;
 • Te vom ajuta cu setarea conturilor, configurare calculator sau laptop, sfaturi despre optimizarea imaginii.
 • In plus, ai acces la o adresa dedicata de Messenger pentru a cere ajutor ori de cate ori ai nevoie (probleme tehnice sau ajutor).
 • Daca te dedici activitatii de videochat de acasa veniturile obtinute vor fi foarte motivante. Sumele catigate din video chat de acasa pot fi destul de impresionante, totul tine de ambitie, de hotarare si de cat de mult iti doresti sa te implici.
 • Confidentialitatea este un principiu pe care il respectam si de care beneficiezi de indata ce ai luat legatura cu noi;
 • Singurul studio de videochat unde primesti banii in fiecare zi: poti sa stai linistita, la noi vei primi banii in fiecare zi. Nu trebuie sa iti faci card payoneer, noi iti vom trimite banii in orice cont, prin posta sau chiar Western Union.
 • Nu vei fi nevoita sa te deplasezi la un studio de videochat. Vei lucra de acasa si tu vei hotara cate ore pe zi lucrezi fara sa respecti un program.
  Pentru mai multe informatii despre  chat de acasa poti vedea sectiunea Intrebari si raspunsuri.

Oricine poate deveni model videochat de acasa:

 1. Camera video / Camera web. Te vom sprijini si iti suntem la dispozitie, pentru alegerea celor mai buna echipamente (care sa te ajute sa iti desfasori activitatea cat mai bine, si mai ales fara sa cheltui mult pentru calitate. Noi iti stam la dispozitie si te putem ajuta sa alegi cele mai bune si mai economice solutii.
 2. Conexiune la internet. Pentru a putea sa lucrezi in conditii optime ai nevoie de un internet de calitate.
 3. Calculator sau laptop
 4. Cunoasterea limbii engleze incepator: daca nu te descurci cu lb engleza te vom ajuta cu programe speciale de traducere.
 5. Varsta minima : 18 ani.

Asadar, oricine indeplineste varsta minima si isi doreste o schimbare, are nevoie de bani si nu vrea sa lucreze videochat din studio ar trebui sa se lase purtat de aceasta senzatie si sa actioneze. Opteaza acum pentru un job de model in domeniul videochatului de acasa. Un job legal, care ofera mari beneficii financiare, program flexibil si placerea de a-ti petrece timpul cu zambetul pe buze.
Daca doresti sa colaboram si sa faci bani de acasa inscrie-te aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mesaj
Discuta pe Whatsapp