Menu

Cum am inceput sa fac videochat

Postat pe
cum am inceput sa fac videochat

Cum a inceput totul?

Numele meu este Isabela, şi aveam doar 18 ani atunci când am auzit si am luat contact cu un studio de videochat. Am aflat de la o prietenă, pentru prima oara de meseria de model videochat. Abia terminasem liceul, iar cheltuielile aveau sa fie din ce in ce mai mari. Imi doream
sa merg la facultate, iar acasa, parintii mei nu imi puteau oferi suport financiar.

Prietena mea, in aceeasi situatie ca  şi mine de altfel, era model de aproape 1 an si îmi povestise că lucrează pe internet şi că de aici şi sursele de venit din ce în ce mai mari, însă fără a intra în prea multe detalii, insa vazand ca nu ma descurc cu cheltuielile, mi-a povestit de Studio 0707 si cum se face videochat de acasa .
Eram foarte motivata sa muncesc cat mai mult, sa imi pot continua studiile, dar in acelasi timp sa ii ajut si pe parintii mei. Am fost mereu o persoana ambitioasa si descurcareata, si stiam ca voi reusi sa imi ating scopurile, ba chiar sa perseverez in acest domeniu.

Evolutia mea in domeniu

Vedeam exemplul succesului la prietena mea, care isi permitea sa iasa, sa calatoreasca, sa faca cumparaturi la mall, ba chiar sa se mute intr-un apartament si sa plateasca singura chiria si ma gandeam ca pot reusi si eu.

Am inceput sa invat in fiecare zi cate ceva, ea mi-a explicat in linii mari insa cei de la Studio 0707 au avut rabdare si mi-au explicat tot ce aveam nevoie sa stiu. Chiar si azi dupa o buna perioada de timp lucrata pot spune ca inveti, ai tot felul de admiratori, discutiile pot varia foarte mult si e un job in care nu ai cum sa te plictisesti.

O data cu angajarea mea ca si model in videochat, am reuşit să îmi schimb total viata, iar dupa primele 4 luni, m-am mutat in chirie, m-am ambitionat sa obtin cat mai repede permisul de conducere si am calatorit mult. Eram multumita, ca imi achitasem taxa la facultate, si in acelasi timp reuseam sa ajung si la ore.

Prezentul

Acum, dupa aproape 3 ani de cand lucrez in videochat de acasa, veniturile mele acum ajung chiar si la 2000 euro pe luna, am fanii mei, nu ma plictisesc si cel mai important am ajuns să câştig suficienţi bani, încât atât viaţa mea şi a familiei mele să fie lipsită de suferinţă.

5 comentarii la “Cum am inceput sa fac videochat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mesaj
Discuta pe Whatsapp